RĪGAS VALDA AVOTIŅA PAMATSKOLA

flag

2022./2023.MĀCĪBU GADA 1.SEMESTRIS, SEPTEMBRIS

Dzejas dienas.

Dzejas dienu laikā skolēni lasīja, mācījās, runāja dažādu autoru dzejoļus, kā arī ilustrēja sev tuvākos dzejolīšus. 6.-9.klašu skolēni rakstīja radošos darbus, centās sacerēt arī dažādu neparastu formu dzejoļus: piecrindi, akrostihu, trioletu, haiku.

Vairāku klašu skolēni apmeklēja Dzejas dienām veltītu stundu skolas bibliotēkā (1.p a kl., 1.a kl., 5.a,b,c kl., 6.a,b kl., 8.a kl.), iepazinās ar izstādi, klausījās, kā dzeja skan mūzikā, kā tā atveidota animācijā.

Dažs labs apmeklēja Dzejas dienām veltītos pasākumus Rīgā: ceļojumu kopā ar dzejniekiem pa Iļģuciemu līdz Spilves lidostai, kā arī galveno notikumu – Dzejas stundu pie Raiņa pieminekļa Esplanādē 11.septembrī.

<>

Rīgas Valda Avotiņa pamatskolas bibliotekāre un skolotāja Antra Dundure.
Publicēts: 30.09.2022.

Izmaiņas skolēnu ēdināšanā.

Lai nodrošinātu mūsdienīgu un efektīvu ēdināšanas pakalpojumu līgumu un norēķinu ar izglītojamo vecākiem elektronisku apstrādi, ēdinātāji, sadarbībā ar pakalpojuma izstrādāju, ir izveidojuši platformu "Pusdienlaiks.lv", kur vecākiem tiek piedāvāta vienkāršota līguma noslēgšana, e-maciņa izveide, iespēja sekot saviem maksājumiem, iespēja pieteikt bērna kavējumu gadījumos, kad nav nepieciešams ēdināšanas pakalpojums.

Rosinām izmantot šo iespēju, jo platformas lietošana ir ērta un pārskatāma, līgums tiek uzskatīts par noslēgtu, iemaksājot e-maciņā ēdināšanai paredzētos līdzekļus.

Līguma slēgšana e-platformā "Pusdienlaiks.lv" – distances līgums, videopamācība https://pusdienlaiks.lv.

Citas līguma noslēgšanas iespējas:

Rīgas Valda Avotiņa pamatskolas direktora p.i. Gunta Maslovska.
Publicēts: 26.09.2022.

Informācija par skolas pedagogu streiku (atcelts).

Cien. vecāki un pedagogi!

Valdība un Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) pārstāvji šodien, 16.09.2022. ir vienojušies par kompromisu pedagogu darba apstākļu uzlabošanai, un plānotais pedagogu streiks tiek atcelts. Pirmdien, 19.09.2022. mācību process turpināsies bez izmaiņām.

Aicinu visus saprast situāciju, atbalstīt vienam otru un kopā risināt radušās neērtības.

Cieņā un cerot uz Jūsu sapratni,
Rīgas Valda Avotiņa pamatskolas direktora p.i. Gunta Maslovska.
Publicēts: 16.09.2022.

Rīgas domes Labklājības departaments piedāvā bezmaksas attālinātās nodarbības bērnu vecākiem.

Rīgas domes Labklājības departaments piedāvā bezmaksas attālinātās nodarbības pirmskolas un sākumskolas vecuma bērnu vecākiem.

Droša piesaiste, tās stiprināšanas nozīme.

Informatīvais materiāls (PDF, 430.0KB, 8.09.2022.).

Bērna audzināšanas sistēma.

Informatīvais materiāls (PDF, 484.0KB, 8.09.2022.).

Rīgas Valda Avotiņa pamatskolas direktora vietniece izglītības jomā Inguna Zaharova.
Publicēts: 8.09.2022.

Rīgas Valda Avotiņa pamatskolai šogad 50!

Rīgas valstspilsētas pašvaldības vispārējās izglītības iestāde "Rīgas Valda Avotiņa pamatslola" šogad svin 50 gadu jubileju.

Rīgas Valda Avotiņa pamatskolas direktora vietniece izglītības jomā Dace Eisaka.
Publicēts: 8.09.2022.

Informācija par skolēnu ēdināšanas pasākumu šajā mācību gadā.

Rīgas valstspilsētas pašvaldība ir pieņēmusi lēmumu par izmaiņām pašvaldības izglītības iestāžu audzēkņu ēdināšanas finansēšanas kārtībā, paredzot atbalstu arī vairākām sociālajām grupām.

Lai audzēkņiem, vecākiem, izglītības iestādēm un ēdinātājiem atslogotu mācību gada sākumu, kas saistīts ar dažādiem jauninājumiem un izaicinājumiem, 2022.gada septembrī izglītojamo ēdināšanu tāpat kā līdz šim apmaksās no valsts un pašvaldības budžeta līdzekļiem.

Plašāka informācija par ēdināšnas kārtību šogad ir pieejama iestādes tīmekļa vietnes sadaļas "Par skolu" apakšsadaļā "Ēdināšana".

Rīgas Valda Avotiņa pamatskolas direktora p.i. Gunta Maslovska.
Publicēts: 6.09.2022.

1.septembris Zinību diena!

Kopā! Darām kopā!

2022./2023.mācību gada uzsākšana.

Rīgas Valda Avotiņa pamatskolas direktora vietniece izglītības jomā Dace Eisaka.
Publicēts: 25.08.2022.

Neatlieciet Skolēna kartes noformēšanu!

Lai jaunajā mācību gadā varētu izmantot "Rīgas satiksmes" sabiedrisko transportu bez maksas, uzņēmums aicina Rīgas 1. un 5.klašu skolēnu, kā arī to skolēnu, kuri maina mācību iestādi, vecākus noformēt Skolēna karti portālā Eriga.lv (adrese globālajā tīmeklī: https://www.eriga.lv) līdz 25.augustam.

Ja Skolēna karte portālā Eriga.lv tiks noformēta līdz 25.augustam, to jau no 1.septembra varēs saņemt izglītības iestādē, kurā bērns mācās, lieki nedodoties uz kādu no klientu apkalpošanas centriem.

Lai jaunajā mācību gadā 1., 5. un 10. klašu skolēni sabiedriskajā transportā varētu pārvietoties bez maksas, "Rīgas satiksme" aicina vecākus noformēt Skolēna karti portālā Eriga.lv (adrese globālajā tīmeklī: https://www.rigassatiksme.lv/lv/aktualitates/lai-jaunaja-macibu-gada-1-5-un-10-klasu-skoleni-sabiedriskaja-transporta-varetu-parvietoties-bez-maksas-rigas-satiksme-aicina-vecakus-noformet-skolena-karti-portala-www-eriga-lv-2).

Rīgas Valda Avotiņa pamatskolas direktora vietniece izglītības jomā Dace Eisaka.
Publicēts: 16.08.2022.